Senioren alarm - Beste alarmsysteem voor ouderen 2024 (2024)

Senioren alarm - Beste alarmsysteem voor ouderen 2024 (1)Een alarm voor ouderen is een uitkomst. U kunt hiermee gewoon zelfstandig blijven en toch ook hulp vragen bij voor u lastige situaties. Een alarm geeft u meer zelfvertrouwen. Want met een alarm hoeft u niet uren op hulp te wachten wanneer u die nodig heeft. Bijvoorbeeld na een val wanneer u niet zelf op kunt staan. Zonder alarm kan het uren of (in het ergste geval) dagen duren voor er hulp is. De alarmen voor ouderen worden vaak als polsband of ketting verstrekt.

Top 5 Beste senioren alarm

  1. NL armband Alarm Horloge – eenvoudige noodknop met ingebouwde GPS
  2. ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarm – beste alarm senioren
  3. Fysic FXA-100 noodknop – uitgebreid en voor alle situaties
  4. Vosoi Alarm – persoonlijk alarm met SOS paniekknop
  5. Necessitas Senioren Alarm – beste budget alarm

1 Beste alarm senioren – NL Alarm armband Horloge

De NL Alarm armband Horloge SOS noodknop met GPS tracker is een handige noodknop, waarmee u razendsnel iemand in kunt schakelen tijdens een noodgeval, en is daarmee het beste alarm voor senioren.

U kunt deze handzame en compacte noodknop overal mee naartoe nemen, zodat u zich overal veiliger voelt. Doordat er weinig knopjes op het apparaat zitten werkt het systeem heel eenvoudig. Zo kunt u zo snel mogelijk hulp inroepen.

Senioren alarm - Beste alarmsysteem voor ouderen 2024 (2)

Om in geval van nood iemand in te schakelen kunt u een noodnummer instellen en tevens is er een meldkamer.

Een van de handigste functies van dit alarm is dat uw locatie automatisch gedeeld kan worden. Zelfs als u niet meer weet waar u bent kunt u in geval van nood teruggevonden worden. Dat zorgt ervoor dat u een stuk sneller geholpen kunt worden.

Het NL Alarm armband Horloge is voorzien van valdetectie. Op het moment dat een val wordt geregistreerd zal het alarm automatisch ingeschakeld. Zo kan er zelfs als u buiten bewustzijn bent geraakt iemand op de hoogte gesteld worden.

Ook erg fijn om te weten: Hij is robuust en heeft een lange accuduur. Daarnaast heeft hij niet te veel poespas en dat maakt deze de simpelste in het gebruik. Zeker in noodsituaties is het fijn om meteen iemand te kunnen bereiken zonder eerst een handleiding nodig te hebben.

Iets minder handig: Hij is niet de allermooiste dus het is geen sjiek horloge om naar feestjes aan te doen.

Voordelen

  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Locatie wordt automatisch gedeeld
  • Overal mee naartoe te nemen
  • Ruimte voor 5 noodnummers

Nadelen

  • Niet voor iedereen eenvoudig in te stellen

» Bekijk de laagste prijs ►


2 Alarm voor senioren – ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem

Het ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem is een erg goed alarm op de markt, die met een hoge kwaliteit en vele functies de ideale prijs-kwaliteitverhouding weet te vinden!

Voor dit alarm hoeft geen abonnement afgesloten te worden. U hoeft ook geen tegoed op te waarderen met prepaid tegoed. Bij aankoop kan ik dit alarmsysteem dus ook meteen gebruiken.

Het ELRO-systeem werkt eenvoudig en betrouwbaar. Als het alarm aan staat en een van de sensoren beweging opmerkt zal een hele luide sirene afgaan. Deze sirene maakt zoveel geluid dat het de indringers zal afschrikken en u en mogelijk uw buren signaleert, waardoor u direct actie kunt ondernemen. Zo blijft de schade hopelijk beperkt.

Senioren alarm - Beste alarmsysteem voor ouderen 2024 (3)

Een van de fijnste voordelen van het ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem is dat het makkelijk te installeren is. Zo makkelijk zelfs, dat het in 15 minuten gepiept is. Daar hoeft u niet iemand voor langs te laten komen of een hele dag mee bezig te zijn.

Dit draadloze systeem werkt op een batterij, maar u hoeft zich geen zorgen te maken dat het apparaat leeg raakt en niet meer werkt. Bij een lege batterij wordt namelijk automatisch een back-up batterij ingeschakeld, waardoor uw huis op elk moment goed beveiligd is. Dat geeft veel rust.

Het handige van het ELRO-systeem is dat het aan te vullen is met allerlei handige accessoires, denk dan bijvoorbeeld aan extra sensoren, camera’s, lampen enzovoorts.

Voordelen

  • Het meest stabiele en betrouwbare systeem
  • Makkelijk te monteren
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen maandelijks abonnement

Nadelen

  • Prijzig in aanschaf

» Bekijk de laagste prijs ►

3 Fysic FXA-100 SOS noodknop met GPS tracker

De Fysic FXA-100 SOS noodknop met GPS tracker is ook een prima oplossing. Hij is niet de winnaar maar voldoet wel aan de wens.

U kunt deze handzame en compacte noodknop overal mee naartoe nemen, zodat u zich overal veiliger voelt. Doordat er weinig knopjes op het apparaat zitten werkt het systeem eenvoudig. Zo kunt u zo snel mogelijk hulp inroepen.

Senioren alarm - Beste alarmsysteem voor ouderen 2024 (4)

Het instellen van de nummers kan wel wat lastig zijn, omdat de handleiding van de Fysic niet erg uitgebreid is.

Een van de handigste functies van dit alarm is dat uw locatie automatisch gedeeld kan worden. Zelfs als u niet meer weet waar u bent kunt u in geval van nood teruggevonden worden. Dat zorgt ervoor dat u een stuk sneller geholpen kunt worden.

Voordelen

  • Prima model
  • Locatie wordt automatisch gedeeld
  • Ruimte voor 5 noodnummers

Nadelen

  • Niet voor iedereen eenvoudig in te stellen

» Bekijk de laagste prijs ►


4 Val en paniek alarm knop – Vosoi – Persoonlijk alarm met SOS paniekknop

Het Vosoi – Persoonlijk alarm met SOS paniekknop doet precies wat hij belooft: als u in een noodgeval op het alarm drukt wordt er direct een bericht naar uw ingestelde contactpersonen gestuurd.

Deze knop is misschien wel het meest eenvoudige alarm uit het lijstje. Met één druk op de knop stuurt u een noodbericht naar enkele personen naar wens. Zij ontvangen dit bericht direct op bijvoorbeeld een smartphone, waardoor u snel geholpen kunt worden.

Senioren alarm - Beste alarmsysteem voor ouderen 2024 (5)

Om het noodbericht te verzenden is een wifiverbinding nodig. Deze paniekknop is dus met name geschikt voor de voor u bekende locaties, waar u verzekerd bent van een wifiverbinding. Deze paniekknop is niet geschikt voor onderweg.

Om de knop bij u te dragen is een band toegevoegd. Met deze band kunt u de knop bijvoorbeeld om uw hals hangen, zodat de knop altijd in de buurt is. De rode kleur van de band valt ook nog eens op, waardoor u het alarm minder snel kwijtraakt.

Voor dit alarm hoeft u geen maandelijks abonnement af te sluiten. Er is bovendien geen beltegoed nodig om contactpersonen te alarmeren. Dat maakt dit alarm een hele goedkope optie, zeker in vergelijking met apparaten waarbij u een abonnement moet nemen.

Voordelen

  • Werkt snel
  • Makkelijk in gebruik
  • Handige rode band bijgevoegd
  • Geen abonnement vereist

Nadelen

  • Heeft een wifiverbinding nodig

» Bekijk de laagste prijs ►


5 Beste budget alarm – Necessitas Senioren Alarm Persoonlijk Alarmknop

De Necessitas Senioren Alarm Persoonlijk Alarmknop is de meest budgetvriendelijke optie uit dit lijstje. Deze knop werkt als een alarm ter plekke: als u de knop indrukt zal een zeer luid alarmgeluid klinken.

Deze knop is met name geschikt om iemand af te schrikken of om uw omgeving te laten horen dat u in gevaar bent. U trekt simpelweg een pin uit het apparaat, waarna een hard geluid zal klinken. Aan deze pin is een band toegevoegd om het makkelijker te maken. Dat maakt deze knop eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedereen.

Senioren alarm - Beste alarmsysteem voor ouderen 2024 (6)

De Necessitas Senioren Alarm Persoonlijk Alarmknop werkt zeer effectief. Het luide alarm is op flinke afstand te horen. Zo kunt u zelfs in afgelegen gebieden iemand op de hoogte stellen van een noodsituatie.

Het apparaatje is zo klein en handzaam dat u het overal mee naartoe kunt nemen. Omdat er een kleine sleutelhanger is toegevoegd kunt u het alarm aan uw sleutelbos bevestigen. Zo vergeet u het alarm niet mee te nemen en voelt u zich overal veiliger.

Dit alarm is de goedkoopste van alle alarmen uit het lijstje. Dat komt doordat het apparaat niet zoveel functies heeft. U kunt helaas niet bellen met het alarm en moet erop vertrouwen dat iemand u hoort.

Voordelen

  • Makkelijk en effectief
  • Zeer luid
  • Handig mee te nemen
  • Goedkoop

Nadelen

  • Weinig functies

» Bekijk de laagste prijs ►


  • Spring naar
  • Mobiele nood knop
  • Senioren alarm polsband
  • Armband gsm en telefoonkiezer
  • Vergelijk
  • Aanbieding

Inhoudsopgave:

  • Mobiele nood knop
  • Senioren alarm polsband
  • Armband gsm en telefoonkiezer
  • Vergelijk
  • Aanbieding

Zorginstelling is aanbieder alarmsysteem

Soms zijn alarmsystemen direct gekoppeld aan de verzorging van een zorginstelling. Denk bijvoorbeeld aan cliënten in aanleunwoningen of in de wijk die op deze manier hulp kunnen krijgen van een zorginstelling.

Zo is er lang niet altijd de tussenkomst van een meldkamer, familie, mantelzorgers of omwonenden. Alsnog kan de zorgvraag ook direct bij familie, mantelzorg of omwonenden terecht komen.

Mobiele nood knop

Het juiste alarm voor ouderen is erg handig want bedenk dat u bij ongevallen niet altijd in staat om zelf de hulpdiensten te bellen. Met een alarm heeft u altijd de mogelijkheid om hulp te waarschuwen.

Een noodknop verkleint de kans dat u op (ernstig) letsel oploopt bij een ongeval. Ook helpt het systeem ervoor te zorgen dat u langer thuis kunt blijven wonen. Naast dat sporten zoals hardlopen voor ouderen de kans op ongevallen kan verminderen is het nog steeds handig om de zekerheid van zo’n alarm te hebben. Rennen zegt u? Ja, wandelen/ hardlopen is goed voor de gezondheid als het mag van uw arts.

Senioren alarm polsband

Met een polsband bent u altijd in staat alarm te slaan wanneer er behoefte aan is. Vooral in gevallen waarin u zichzelf niet altijd meer volledig zelf kunnen redden is sociale veiligheid van groot belang. Een slim alarm horloge kan ook echt helpen om snel hulp ter plekke te krijgen.

Daarom is het fijn als er af en toe even iemand bij u langs komt om te kijken of alles goed gaat.

Sociale veiligheid kan ook worden vergroot met de systemen van Feenstra. Naast de paniekknop, kunnen zij voor u bijvoorbeeld ook gas- en rookmelders toevoegen aan het alarmsysteem. En ook een camerasysteem behoort tot de mogelijkheden.

Armband gsm en telefoonkiezer

Tegenwoordig bent u als oudere veelal aangewezen op de hulp van familie, kennissen en/of mantelzorgers. Het is vaak mogelijk om een aantal telefoonnummers (max 3) in te programmeren in de senioren telefoon kiezer.

In geval van een alarmering zal eerst nummer 1 ingeschakeld worden, bij geen reactie nummer 2 en zo nodig ook het derde nummer.

Een gsm voor ouderen heeft een zeer duidelijk beeldscherm waarop u alles goed kunt lezen. Ook zijn de toetsen groter en zijn de functies van het toestel beperkt zodat u overzicht kunt houden. Wanneer hulp niet alarmerend is kunt u ook gewoon om hulp bellen. Een alarm is erg handig want bedenk dat u bij ongevallen niet altijd in staat om zelf de hulpdiensten te bellen.

Buitenshuis en gps

Veel alarmen werken tegenwoordig ook buitenshuis. Bovendien beschikken ze vaak over GPS. Zo bent u in geval van nood altijd te vinden.

Vergelijk

In hoeverre u de kosten van het alarmsysteem vergoed krijgt hangt af van:

De medische reden

Is deze aanwezig dan worden de kosten deels vergoed. U heeft een verklaring van de huisarts nodig, waarin hij aangeeft dat u personenalarmering nodig heeft. De apparatuur zal dan vergoed worden maar de abonnementskosten voor de meldkamer blijven voor uzelf om te bekostigen. Voor meer informatie en de voorwaarden raadpleegt u dan uw zorgverzekeraar.

Sociale redenen

Heeft u een goede sociale reden, dan komt u hiervoor in aanmerking. Bijvoorbeeld u voelt zich niet veilig alleen thuis. En er zijn geen mensen in de buurt die u kunt waarschuwen als er iets mis is. Overleg met de gemeente wat voor u mogelijk is. Niet elke gemeente zal een personenalarmering vergoeden. Vergoed de zorgverzekeraar of gemeente het personenalarm niet, dan kunt u ervoor kiezen om het aan te schaffen en alle kosten zelf te betalen.

Aanvragen personenalarmeringssysteem

Veel organisaties voor wonen, welzijn en zorg (thuiszorginstellingen, verzorgingshuizen) leveren personenalarmeringssystemen. Wanneer u bij deze organisaties navraag doet kunnen zij u meer vertellen over de mogelijkheden die zij bieden. Ook zullen ze u bij uw gemeente van de nodige informatie kunnen voorzien.

Wat is 24 uurs zorg?

We willen heel graag onafhankelijk blijven en ons eigen leven blijven leiden, in een vertrouwde omgeving is helemaal fijn. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer en kan mantelzorg ook niet meer helpen hier in.
Met 24 uurs zorg echter kan dit wel!

Ontdek ook de tips voor kopen personenalarm!

Aanbieding

Een alarm voor ouderen is een uitkomst. U kunt hiermee gewoon zelfstandig blijven en toch ook hulp vragen bij voor u lastige situaties!

Vind de beste deal

Wil u direct de mooie alarm voor ouderen aanbiedingen zien en geen deal missen? Bekijk hier snel en simpel alle actuele sales op een rij ► Dat scheelt u tijd en dan wordt het alarm voor ouderen pakketje lekker makkelijk bezorgd!

Betrouwbaar kopen

Bij het online kopen is betrouwbaarheid, snelheid en uiteraard de beste prijs belangrijk. Vergelijk de prijzen van onze favoriete shops die snel, gratis leveren en ze echt op voorraad hebben:

Externe bronnen:

Het beste alarm voor ouderen » Bekijk de laagste prijs ►

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

  • Beste Hulpmiddelen Ouderen
  • Beste stoel hulp
  • Leukste activiteiten voor ouderen
  • Veiligheid ouderen huis
  • Beste Hulpmiddel In En Uit Bed
  • Beste trippelstoel
Senioren alarm - Beste alarmsysteem voor ouderen 2024 (2024)

FAQs

Senioren alarm - Beste alarmsysteem voor ouderen 2024? ›

Het KUUS S2 alarm horloge voor ouderen is dus de perfecte keuze als je zelfstandig en veilig thuis wilt blijven wonen.

Wat is het beste alarmsysteem voor ouderen? ›

Beste alarmsysteem voor ouderen

Voor thuisgebruik is de SOS knop voor ouderen zeer geschikt. Dankzij het eenvoudige noodoproep systeem wordt met één druk op de SOS knop de contactpersoon direct gealarmeerd.

Wat kost een alarmknop voor oudere mensen? ›

De prijzen van onze alarmknoppen beginnen bij €84.95,-. Voor deze prijs krijgt u de Alarm Ketting. Zoals de naam doet vermoeden draagt u deze noodknop voor ouderen om de nek. Voor een meerprijs van €15,- krijgt u ook een clip geleverd.

Welke smartwatch heeft Valdetectie? ›

Sommige smartwatches hebben ook valdetectie. Dit zit op de Galaxy Watch-serie van Samsung en de Apple Watch-modellen. Ook andere horloges zoals van Garmin hebben soms een valsensor.

Hoe kom ik aan een alarmknop voor ouderen? ›

Heeft u om medische redenen alarmering nodig? Vraag dan een medische indicatie aan uw huisarts of medisch specialist. Dan kan uw zorgverzekeraar de personenalarmering vergoeden. Op de website alarmaanvragen.nl staan de aanvraagformulieren per zorgverzekeraar.

Wat is een goed alarm systeem? ›

Het beste alarmsysteem is het ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem. Het Eufy by Anker Draadloos Alarmsysteem is ook een goede keuze. Ook wanneer je voor het Eufy Security 8-Piece Alarm Kit kiest maak je een goede keuze.

Wat kost een goed alarmsysteem? ›

Een compleet professioneel alarmsysteem kan al gauw tussen de 1000 en 2500 euro kosten. In bijna alle gevallen is het niet nodig om te kiezen voor zo'n duur systeem. Een particulier systeem beschikt vaak over dezelfde functionaliteiten en is tevens ook uit te breiden.

Welke verzekering vergoed personenalarmering? ›

Alarmeringsapparatuur (personenalarmering) kan vergoed worden uit het basispakket (Zorgverzekeringswet, Zvw), de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Wat kost personenalarmering per maand? ›

Ons tarief voor personenalarmering is 31,40 per maand voor de huur van het alarmtoestel en aansluiting op de meldkamer. U kunt kiezen uit sociale en professionele alarmopvolging. Voor professionele opvolging betaalt u de zorgorganisatie meestal nog een extra bedrag, variërend tussen de 3 en 25 euro.

Is personenalarmering aftrekbaar van de belasting? ›

Aftrekpost belastingdienst

Als u de kosten eerst zelf betaalt en later een vergoeding van bijvoorbeeld uw zorgverzekeraar krijgt, mag u (dat deel van) de kosten niet aftrekken. Ook moet u rekening houden een drempelbedrag van minimaal €128,- . Bij een drempelinkomen hoger dan €7563,- betaalt u 1,65% van dit inkomen.

Wat is de beste smartwatch voor ouderen? ›

De Galaxy Watch 6 is op het moment de beste optie. Het is voor oudere mensen bijvoorbeeld handig dat dit horloge komt met valdetectie. Je kunt dit combineren met de SOS-functie zodat de toegewezen noodcontacten automatisch een waarschuwing krijgen als een val gedetecteerd wordt door je smartwatch.

Heeft iPhone Valdetectie? ›

Als je een of iPhone 14 of nieuwer (alle modellen) hebt, kunnen valdetectiemeldingen aan hulpdiensten worden doorgegeven door 'SOS-noodmelding via satelliet' wanneer je je buiten bereik van mobiele netwerken en wifi bevindt, maar op een plek waar wel 'SOS-noodmelding via satelliet' beschikbaar is.

Heeft Samsung watch Valdetectie? ›

Een Galaxy Watch is in staat om een harde val van de drager te detecteren. De smartwatch neemt automatisch contact op met een vooraf ingesteld contactpersoon. De valdetectie schakel je in via de Galaxy Wearable app.

Wat is de beste senioren alarm? ›

De EV-04 noodknop is een moderne en zeer eenvoudig te bedienen noodknop met een luxe afwerking. De noodknop heeft stemondersteuning wat erg prettig is voor ouderen. Buitenshuis werkt de noodknop op het 4G telefoonnetwerk en binnenshuis maakt deze automatisch contact met het docking station via bluetooth 4.0 en wifi.

Wat kost een senioren alarmsysteem? ›

Wat kost een complete set incl. btw en verzendkosten?
1 Senioren Alarm + 1 zender€ 165,00 incl.verzendkosten
1 Senioren Alarm + 2 zenders€ 179,00 incl.verzendkosten
1 Senioren Alarm + 3 zenders€ 199,00 incl. verzendkosten
1 Senioren Alarm + 4 zenders€ 219,00 incl. verzendkosten
4 more rows

Wat kost personenalarmering Thebe? ›

Personenalarmering van Thebe
Tarief aansluiting/ afsluiting
Aan-en afsluitkosten sleutelkluis€ 107,70
Spoed aan- en afsluitkosten sleutelkluis€ 181,85
Tarief A Basis Personenalarmering Abonnement per maand€ 27,75
15 more rows

Wat kost een alarmsysteem van Securitas? ›

Beveilig je huis met SecuritasHome. Het basispakket is er al vanaf € 35,95 per maand. Bekijk nu welk alarmsysteem het beste is voor jouw huis.

Hoe veilig is een draadloos alarmsysteem? ›

Draadloos alarmsysteem (de basis)

Draadloze techniek is tegenwoordig super betrouwbaar! Ook in de beveiliging wordt steeds vaker draadloos alarmsysteem ingezet voor beveiliging tegen inbraak, brand en overval. Mits goed toegepast zijn de voordelen groot van een draadloze alarminstallatie.

Hoeveel kost een alarmsysteem van Verisure? ›

In aanschaf is de installatie ook wel duur in vergelijking met andere alarmsystemen. De installatie met het systeem inbegrepen kost minstens € 499 maar liep bij ons wel op tot ongeveer 900 euro. Wat vooral aan de dure kant is, is het maandelijkse prijs voor de meldkamer. Daarvoor betalen we toch zo'n 40 euro per maand.

Top Articles
List of places and biomes in KSP (planetary geology & geography) - UPDATING FOR v1.0.x.
Tylo - Kerbal Space Program Wiki
Spasa Parish
The Machine 2023 Showtimes Near Habersham Hills Cinemas
Gilbert Public Schools Infinite Campus
Rentals for rent in Maastricht
159R Bus Schedule Pdf
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Finger Lakes 1 Police Beat
Craigslist Pets Huntsville Alabama
Paulette Goddard | American Actress, Modern Times, Charlie Chaplin
Red Dead Redemption 2 Legendary Fish Locations Guide (“A Fisher of Fish”)
What's the Difference Between Halal and Haram Meat & Food?
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Jennifer Lenzini Leaving Ktiv
Havasu Lake residents boiling over water quality as EPA assumes oversight
Justified - Streams, Episodenguide und News zur Serie
Epay. Medstarhealth.org
Olde Kegg Bar & Grill Portage Menu
Half Inning In Which The Home Team Bats Crossword
Amazing Lash Bay Colony
Cato's Dozen Crossword
Cyclefish 2023
What’s Closing at Disney World? A Complete Guide
New from Simply So Good - Cherry Apricot Slab Pie
Ohio State Football Wiki
Find Words Containing Specific Letters | WordFinder®
Abby's Caribbean Cafe
Joanna Gaines Reveals Who Bought the 'Fixer Upper' Lake House and Her Favorite Features of the Milestone Project
Pull And Pay Middletown Ohio
Navy Qrs Supervisor Answers
Trade Chart Dave Richard
Sweeterthanolives
How to get tink dissipator coil? - Dish De
Lincoln Financial Field Section 110
1084 Sadie Ridge Road, Clermont, FL 34715 - MLS# O6240905 - Coldwell Banker
Kino am Raschplatz - Vorschau
Classic Buttermilk Pancakes
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
'I want to be the oldest Miss Universe winner - at 31'
Gun Mayhem Watchdocumentaries
Ice Hockey Dboard
Infinity Pool Showtimes Near Maya Cinemas Bakersfield
Dermpathdiagnostics Com Pay Invoice
A look back at the history of the Capital One Tower
Alvin Isd Ixl
Maria Butina Bikini
Busted Newspaper Zapata Tx
Rubrankings Austin
2045 Union Ave SE, Grand Rapids, MI 49507 | Estately 🧡 | MLS# 24048395
Upgrading Fedora Linux to a New Release
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 6720

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.