Intake office medewerker (0-uren en flexibel) (2024)

Functietitel:
Intake office medewerker (0-uren en flexibel)
Online datum:
26-06-2024
Provincie:
Noord-Brabant
Plaats:
Tilburg
Sector:
Verslavingszorg
Salarisschaal:
40
Opleidingsniveau:
MBO
Omschrijving:

Functieprofiel

Ben jijservicegericht en commercieelingesteld? En ben je hiernaast op zoek naar een uitdagende baan in de verslavingszorg waar je flexibele diensten kunt draaien? Start dan als intake office medewerker (0-uren) in Tilburg!

Wat ga je doen?

Als intake office medewerker fungeer je als casemanager, enben je het eerste aanspreekpunt van onze organisatie. Je voert telefonische pre-intakegesprekken met potentiële cliënten en beantwoordt vragen van naasten en andere zorgverleners met betrekking tot aanmeldingen. Samen met een multidisciplinair team draag je bij aan een goede doorstroom van eerste contact tot behandeling.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Het voeren van een telefonische pré-intakegesprek.
  • Uitvragen van de hulpvraag aan de hand van een vragenlijst.
  • Het inplannen van intakeafspraken voor potentiele cliënten.
  • Het registreren van je eigen handelingen, het leggen van verslag en het opstellen van rapportages.
  • Beantwoorden van online aanvragen.
  • Telefonisch ondersteunend contact met cliënten.

Wie zijn wij?

Trubendorffer is dé specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg. We bieden intensieve ambulante behandelingen bij verslaving en dubbele diagnose. Jaarlijks helpen wij meer dan 1500 cliënten. Om dit te realiseren zetten meer dan 200 medewerkers zich dagelijks in op onze 8 behandellocaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch en Maastricht. In Amsterdam hebben wij twee behandellocaties en is tevens ons Hoofdkantoor gelokaliseerd.

Waar ga je werken?

Je komt te werken op de locatie Tilburg van Trubendorffer. Binnen dit team zetten we ons in voor volwassen cliënten met een verslaving middels een passende behandeling. De sfeer tussen de collega's onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. De dagelijkse werktijden zijnvan 08:45-17:15 uur.

Vereisten

Flexibel werken

Als intake office medewerker vragen we dat je flexibel inzetbaar bent. Dit betekent dat we geen vaste of gemiddelde uren en dagen kunnen bieden.
Hoe werkt het?

  • Je geeft maximaal twee roostervrije dagen op en op de overige dagen word je variërend per periode ingepland. Dit betekent dat je soms 32+ uur en soms een week helemaal niet kunt werken. Dit laatste komt zelden voor, want we verdelen de uren zo eerlijk mogelijk, maar houd hier wél rekening mee!
  • Minimaal een maand vooraf is jouw rooster bekend, en weet je welke diensten jij staat ingepland. Handig als je het combineert met een andere baan of met je studie.
  • Bij (plotseling) openstaande diensten, word je benaderd met de vraag of je de dienst kunt invullen waarje (uiterlijk vier werkdagen voor de dienst) gehoor aan dient te geven. Dit laatste moet als het goed is geen probleem zijn, want jij bent natuurlijk uiterst betrokken met je werk.

Wie ben jij en wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal een mbo opleiding afgerond.
  • Je hebt ervaring binnen een soortgelijke rol.
  • Je bent ruim beschikbaar, flexibelinzetbaar (doordeweeks en 's weekends) en oproepbaar wanneer nodig.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Je kunt (snel) blindtypen en kuntgoed met computers overweg.
  • Je bent commercieel, enthousiast en gedreven.
  • Je bent stressbestendig en hebt een echte aanpakkersmentaliteit.
  • Het is een pre als jekennis hebt van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verslavingen.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een flexibel (0-uren) contract voor bepaalde tijd.
  • Een salaris (afhankelijk van ervaring) van €2387-€3471,- bruto per maand (conform CAO GGZ, functiegroep 40), op basis van 36 uur per week.
  • Vakantiegeld van 8%.
  • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand) van 8.33%.
  • Fietsplan.
  • Een sport abonnement óf een upgrade van de thuiswerkplek (indien van toepassing) ter waarde van € 250,- bruto.
  • Een balansbudget t.w.v. €500 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband.
  • Een levensfasebudget.

Vragen over de vacature? Contacteer ons!
Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met onze recruiter Lindiwe Dalh via recruitment@trubendorffer.nl of 06- 45027544.

Wil jij een betekenisvolle baan bij Trubendorffer?

Fijn! Wij verkennen graag samen hoe Trubendorffer past bij jouw ontwikkeling en hoe we samen het verschil gaan maken voor onze cliënten. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn waarden die onze organisatie kenmerken. Graag ontvangen wij via de sollicitatiebutton jouw cv en motivatie. Wij laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Gegevens Trubendorffer

Naam instelling:
Trubendorffer
Adres:
Tilanusstraat 8C
Postcode:
1091 BH
Plaats:
Amsterdam
Telefoonnummer:
020 2 153 153
Website:
https://www.trubendorffer.nl
Omschrijving:

Trubendorffer, een toonaangevende naam in de wereld van verslavingszorg, biedt een unieke benadering voor het overwinnen van alcohol- en drugsverslavingen. Als een geregistreerd verslavingszorgproduct van GGZ Crisiscare, een officiële GGZ-instelling voor gespecialiseerde GGZ, belichaamt Trubendorffer vertrouwen en professionaliteit.

Wat Trubendorffer onderscheidt, is hun innovatieve behandelwijze die je in staat stelt thuis te blijven wonen, zonder de noodzaak van opname in een verre kliniek. Dit betekent dat je tijdens de behandeling je normale dagelijkse routine kunt behouden, of het nu werk, studie of andere activiteiten zijn. Deze aanpak is niet alleen praktisch, maar ook bijna altijd effectiever dan traditionele klinische methoden. De reden hierachter is de naadloze integratie van behandeling en het dagelijks leven bij Trubendorffer, in tegenstelling tot een abrupte terugkeer naar de realiteit na een klinische opname.

Deze moderne ambulante behandeling, gebaseerd op het succesvolle Minnesota Model, richt zich op het bereiken van abstinentie van alle verslavende middelen en het aanpakken van onderliggende oorzaken en gedragspatronen die verslaving in stand houden. Cliënten bij Trubendorffer worden ondersteund via individuele gesprekken, groepstherapie en voorlichting. De toewijding om gezamenlijk één doel na te streven, namelijk herstel van verslaving, komt tot uiting in de positieve beoordelingen die cliënten aan de behandeling geven – een indrukwekkende 8,8 als rapportcijfer.

Een extra voordeel is dat de behandeling bij Trubendorffer altijd volledig wordt vergoed, waardoor het toegankelijk is voor iedereen die hulp zoekt. Voor wie op zoek is naar een vertrouwde en effectieve weg naar herstel, biedt Trubendorffer een uitgestoken hand om samen deze reis naar een gezonde en voldoening gevende levensstijl te bewandelen.

Intake office medewerker (0-uren en flexibel) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 6547

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.